www.singkids.com © 2013 • Privacy Policy • Terms of Use

SingKids Scandinavia

 

• Sverige »

SingKids i Sverige 

 

• Danmark »

SingKids i Danmark

 

• Norge »

SingKids i Norge

 

 

"Vi er Danmarks gladeste børnehave lige nu! Vi har idag indsunget vores musikcd og det har været en rigtig god oplevelse som vi under andre børnehaver."

 

Børnehave i Solrød Strandto Sjödin, adm. gKids Scandinavia

 

 

Velkommen til SingKids Scandinavia! Vi formidler gratis, sjove och uforglemmelige musikaliske oplevelser for børn på institutioner i Danmark, Norge og Sverige.

 

Et spændende musikprojekt for børn!

 

Vi indbyder jer og jeres børn i børnehaven eller fritidshjemmet til at være med på en gratis og sjov musikindspilning med SingKids - en perfekt aktivitet i løbet af efteråret. Via vores samarbejde med forskellige hjælpeorganisationer genererer projektet samtidigt en betydelig ”merværdi” ved at engagere børnene i et godt formål – at hjælpe andre børn med særlige behov!

 

SingKids – på børnenes vilkår!

 

SingKids sker på børnenes vilkår – at de med glæde og spontanitet kan synge og indspille deres egen CD-skive udført af en professionel lydproducent. Lydoptagelsen formidler børnenes spontane reaktioner, udtryk og sang under selve indspilningen – et dejligt og personligt minde for livet!  

 

Det er også fordelagtigt, at indspilningen sker under jeres sangtid i jeres egne lokaler. Når I er klar, besøger lydproducenten jer med sit mobile studio for at gennemføre indspilningen, som tager ca. 1½-2 timer afhængig af, hvor mange sange I ønsker, at børnene skal synge – vi anbefaler 8-12 sange.

 

Indspilningen mixes siden i et studio, og institutionens og sangenes navn trykker vi på farveomslaget sammen med et billede af børnene fra indspilningsdagen. Indspilningen bliver også personlig, eftersom børnene får mulighed for at præsentere sig selv og sangene, som de skal synge.

 

Musik er vigtig for det pædagogiske arbejde og kan anvendes som en metode at udvikle børn sprog på.

 

Moderne forskning viser at musik spiler en vigtig rolle i børnehaven, som ”et redskab for både sprogstimulans og socialt fællesskab”. Børnesange kan anvendes til at udforske og udvikle sproget. Når børn deltager i sang, tager de del af sproget på en anden måde end når de taler. De anvender mere komplicerede sætninger, hører sproglyd og sprogrytmer. Når børnene interagerer og deltager i sang med andre børn, stærkes desuden de sociale fælleskaber. Sang og musik skal derfor ikke bare ses som et let eller ubetydeligt område.

 

SingKids opfordrer derfor alle børnehaver til at regelmæssigt at anvende musik- og sang som en metode for både at udvikle børnenes sprogforståelse og deres sociale færdigheder. Samtidigt som personalet på børnehaven udvikler sin musikalske fortrolighed og kompetencer.

 

Hvordan finansieres SingKids?

 

Projektet er helt gratis for jer som institution, og der er heller ingen købetvang af den færdige CD. Det eneste vi beder om er minimum 20 børn pr. indspilning. Hvis I er en mindre gruppe, kan I eventuelt slå jer sammen med en anden institution til indspilningen.

 

Når CD’en er færdig, kan forældre, familie og venner at købe den for 220 kr. Prisen inkluderer moms, produktionsomkostninger, kompensation til indspilningsproducenten, ophavsrettighedsafgifter og fragt.

 

SingKids sørger for at en del (20 kr) af indtægterne fra CD-skiven går ubeskåret til børn med særlige behov! Pengene skænkes til La Unica Child Care Center – som er en skole med over 200 børn, hvoraf 40 er forældreløse, i byen Lusigeti i Kenya – som SingKids støtter i deres arbejde.

 

Planlægge en sjov og spændende efterår aktivitet med SingKids!

 

SingKids er et sjovt, enkelt og for jer gratis projekt, som opfordrer børn til at synge til fordel for andre børn – ”sing kids”! I er velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller hvis I ønsker at booke en tid til en indspilning!

 

 

 

 

 

 

”Tusind tak for besøget. Det er et godt initiativ i tager jer, ved at komme ud og indspille cd med børn:-) Børnene får en kæmpe oplevelse ud af det og synes det er sjovt og hyggeligt. Mange tak for besøget. Med venlig hilsen”

 

Daniel – projektansvarlig, Børnehuset Klatretræet i København

 

 

En professionel lydproducent besøger børnehaven i 1½-2 timer, og de forventningsfulde børn præsenterer sig og synger de sange, som de har øvet. Indspilningen bliver derefter til en CD-skive med sang, tale og fotos fra indspilningsdagen, som bliver et hyggeligt og personligt minde for livet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

SingKids Scandinavia

Limhamn, Sverige

 

Tlf: +46(0)707-575 773

E-mail: rs@singkids.com

 

VAT-nr: SE671218417201